Osiguranje od otmice vanzemaljaca ili Ko kaže da osiguranje ne zna za šalu

Osiguranje od otmice vanzemaljaca

 

Zamislite kada bi se neko nizak, zelen, sa okruglom glavom pojavio u Vašoj sobi i odveo Vas na vožnju? I šta činiti po povratku sa intergalaktičkog provoda? Danas, verovali ili ne, možete kupiti polisu osiguranja koja Vam obećava 10 miliona dolara ako dokažete da ste kidnapovani od strane vanzemaljaca! Nije li ovo najneobičnija polisa koju možete da zamislite?!

Polisa osiguranja otmice od vanzemaljaca, poznata kao NLO osiguranje u Americi košta od 19,95 do 24,95 dolara u elektronskoj ili štampanoj formi. U SAD-u je prodato oko 5.000 polisa osiguranja otmice od vanzemaljaca, a ako mislite da samo Amerikanci kupuju ove polise, grdno se varate. I Evropljani se osiguravaju od šteta koje bi im otmicom mogli naneti stanovnici drugih planeta. Pored onih koji iskreno veruju u vanzemaljce, polisa osiguranja se kupuje i kao originalan i duhovit poklon za rođendan,  Novu godinu i druge prilike. Korisnici polise mogu biti  i članovi porodice ili prijatelji, pa čak i kućni ljubimci.

Šta sve pokriva polisa u slučaju da dokažete da ste bili oteti? Pokrivene su psihijatrijske terapije po povratku sa svemirskog broda, odšteta od ruganja članova Vaše porodice koja ne veruje da ste bili oteti ili ukoliko vanzemaljci zahtevaju bračnu posetu.

Ono što je posebno interesantno kod ove polise, jeste kako naplatiti štetu. Prvi korak je da osoba koja je prijavila štetu prođe psihijatrijski pregled, koji plaća osiguranje. Zatim u prijavi osiguranog slučaja se mora odgovoriti na određena specifična pitanja o vanzemaljcima, i to odakle su, koju vrstu svemirske letelice imaju, koliko često lete, kako izgledaju itd. Sve ovo bi se dalo i izmisliti, zar ne? Naravno, no tada nastaje mali problem, jer je neophodno da imate vanzemaljčev personalni potpis. Ono što nas obične posmatrače ovog neobičnog osiguranja intrigira je kako bi se proverila autentičnost ovog potpisa, no to ćemo prepustiti stručnjacima ove neobične osiguravajuće kompanije.

Mi smo se pitali, da li je neko zaista uspeo da dokaže kontakt sa stanovnicima drugih planeta? Jeste! Dvoje ljudi je uspelo da dokaže kontakt sa vanzemaljcima. Jedan je priložio implantat nepoznatog porekla i dobija novac na ime odštete u iznosu od 10 miliona dolara i to po 1 dolar svakog 1. aprila tokom narednih 10 miliona godina. Drugi čovek je kao dokaz priložio sliku unutrašnjosti nepoznatog letećeg objekta, ali je u međuvremenu nestao.

Svi ovi uslovi koji zvuče suludo su zapravo istaknuti na polisi osiguranja od NLO, koju dobijate nakon kupovine. 

Da li i verujete da postoje mali zeleni i da li biste se osigurali od otmice vanzemaljaca? Za sada na našim područjima i dalje nije dostupna ova vrsta polise. Ali, ne zaboravite! Mi smo i dalje tu za ona osiguranja koje Vam mogu olakšati život, a koja ipak deluju ovozemaljski.